Ontdek de heerlijke Roemeense Rosé

RoseRoemeense Caloian-Rosé

Als wijnliefhebber wil je natuurlijk altijd nieuwe smaken ontdekken en dat kan met de Roemeense Caloian-Rosé. Deze wijn wordt geproduceerd in het hart van Roemenië, waar de zonovergoten wijngaarden zorgen voor een perfect klimaat voor druiven. De Caloian-Rosé is een lichte, fruitige wijn met een zachte smaak en een heerlijk aroma. Het is de perfecte wijn voor een zonnige dag, een barbecue of gewoon om van te genieten bij een goed gesprek.

Proef de Maiastru Rosé

Een van de beste Roemeense Caloian-Rosé wijnen is de Maiastru Rosé. Deze wijn wordt geproduceerd in de regio Transsylvanië en wordt gemaakt van de Pinot Noir-druif. De Maiastru Rosé heeft een heldere, roze kleur en een aroma van frambozen en aardbeien. In de mond heeft de wijn een frisse, fruitige smaak met een zachte afdronk. De Maiastru Rosé is een uitstekende keuze bij zeevruchten, salades en lichte voorgerechten.

Geniet van de Jiana Rosé

Een andere heerlijke Roemeense Caloian-Rosé wijn is de Jiana Rosé. Deze wijn wordt geproduceerd in de regio Oltenië en wordt gemaakt van de Merlot-druif. De Jiana Rosé heeft een mooie roze kleur en een aroma van rood fruit en bloemen. De wijn heeft een zachte, fruitige smaak met een vleugje citrus en een verfrissende afdronk. De Jiana Rosé is een perfecte match met lichte voorgerechten, visgerechten en salades.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de heerlijke Roemeense Caloian-Rosé wijnen? Bestel dan nu de Maiastru Rosé of de Jiana Rosé in onze webshop. Geniet van deze heerlijke zomerse wijnen en proef de smaak van Roemenië. Bestel vandaag nog en ontvang je bestelling binnen enkele werkdagen thuis. Proost op het goede leven met de Caloian-Rosé wijnen!

 Wijn van Julia
 Rijshaak 19
 4251 SC Werkendam
 info@wijnvanjulia.nl
 06 - 45 99 77 39