Ontdek de heerlijke Roemeense rode wijnen

Maiastru wijnen: perfectie uit Roemenië

rode wijnMaiastru is een wijnmakerij in het hart van Roemenië die bekend staat om zijn uitstekende wijnen. Het bedrijf gebruikt de nieuwste technologie en expertise om unieke en heerlijke wijnen te maken. De Maiastru-wijnen staan bekend om hun volle smaak en aroma's. De Maiastru Merlot en Maiastru Cabernet Sauvignon zijn twee van de beste wijnen die het bedrijf produceert.

De Maiastru Feteasca Negra is een wijn die zeker het proeven waard is. Deze rode wijn heeft een dieprode kleur en een intense smaak met aroma's van rijp fruit, kruiden en vanille. De wijn heeft een medium body en een lange afdronk. De Maiastru Cabernet Sauvignon heeft een donkere, robijnrode kleur en een intense smaak met aroma's van zwarte bessen, kruiden en vanille. De wijn heeft een volle body en een lange afdronk.

Caloian: Passie voor Feteasca Neagra

Caloian is een wijnmakerij die zich richt op het maken van hoogwaardige wijnen met de Feteasca Neagra druif. De Feteasca Neagra is een inheemse Roemeense druivensoort en Caloian is gespecialiseerd in het maken van wijnen met deze druif. De Caloian Feteasca Neagra is een van de beste rode wijnen die het bedrijf produceert. Deze wijn heeft een dieprode kleur en een intense smaak met aroma's van rijp fruit en kruiden. De wijn heeft een volle body en een lange afdronk.

La Cetate: Elegantie uit Roemenië

La Cetate is een wijnmakerij die bekend staat om zijn elegante wijnen. Het bedrijf gebruikt de nieuwste technologie en expertise om unieke en heerlijke wijnen te maken. De La Cetate Merlot en La Cetate Feteasca Neagra zijn twee van de beste wijnen die het bedrijf produceert.
De La Cetate Merlot heeft een dieprode kleur en een intense smaak met aroma's van zwarte bessen, kersen en vanille. De wijn heeft een medium body en een lange afdronk. De La Cetate Feteasca Neagra heeft een dieprode kleur en een intense smaak met aroma's van rijp fruit en kruiden. De wijn heeft een volle body en een lange afdronk.

Crama Oprisor: Roemeense Cabernet Sauvignon

Crama Oprisor is een wijnmakerij die bekend staat om zijn Cabernet Sauvignon. De Crama Oprisor Cabernet Sauvignon is een van de beste wijnen die het bedrijf produceert. Deze wijn heeft een dieprode kleur en een intense smaak met aroma's van zwarte bessen, kruiden en vanille. De wijn heeft een volle body en een lange afdronk.

Smerenie

Smerenie is een wijnmakerij die bekend staat om zijn biologische wijnen. Het bedrijf produceert wijnen met een lager alcoholpercentage en zonder toegevoegde sulfieten. De Smerenie wijnen zijn gemaakt van inheemse Roemeense druivensoorten en hebben een unieke en heerlijke smaak.
De Smerenie Feteasca Neagra is een rode wijn met een dieprode kleur en een intense smaak met aroma's van rijp fruit en kruiden. De wijn heeft een medium body en een lange afdronk. De Smerenie Merlot is een wijn met een dieprode kleur en een zachte smaak met aroma's van rijp fruit en kruiden. De wijn heeft een medium body en een lange afdronk.

Koop Roemeense rode wijnen online

Als u op zoek bent naar heerlijke Roemeense rode wijnen, dan kunt u terecht bij onze webshop. Wij bieden een ruim assortiment van wijnen van de beste wijnmakerijen in Roemenië, waaronder Maiastru, Caloian, La Cetate, Crama Oprisor en Smerenie.

Onze wijnen zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en smaak. Wij bieden wijnen voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een feestje, een diner of gewoon om te genieten van een goed glas wijn.
Als u op zoek bent naar de perfecte Roemeense rode wijn, dan kunt u bij ons terecht. Bestel vandaag nog en geniet van de heerlijke smaken en aroma's van Roemeense wijnen.

 Wijn van Julia
 Rijshaak 19
 4251 SC Werkendam
 info@wijnvanjulia.nl
 06 - 45 99 77 39